Poes achterop de fiets maakt de tongen los in Den Bosch: 'Daar kan menig hond wat van leren'

DEN BOSCH - Een poes op de bagagedrager van een fiets. Het is een terugkerend fenomeen in Den Bosch. Bijna iedere dag wordt het beestje gespot in de binnenstad. Veel mensen stoppen even om een kijkje te nemen naar de man die voorbij fietst met een poes op zijn bagagedrager.
Op de besloten Facebookgroep 'Je bent pas een Bosschenaar...' is de man een favoriet onderwerp van gesprek. Het beestje wordt bijna iedere dag gezien en veel mensen zetten er foto's van op Facebook.

Bosschenaar René Coense plaatste ook een foto van de poes op Facebook: "Ik vind het geweldig om te zien hoe die kat bij zijn baasje blijft. Kan menig hond wat van leren. Haha."

'Maar wie is het nu?'
Al jaren wordt de poes gespot in Den Bosch. De grote vraag is: wie is de eigenaar nu eigenlijk? Volgens geruchten gaat het om Kees de Kat die zelf een nieuw baasje heeft gevonden. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.  

Zo werd de man op de fiets onlangs gespot bij fietsenmaker Kemps Bike Totaal in Den Bosch. Daar kennen ze de man wel van gezicht. "Ik heb de kat al een paar keer gezien. Het is wel een opvallend iets. Maar wie het is? Geen idee."