Sport woensdag: Jarno van Lith stopt als bakkenist en Michiel van der Heijden tekent topcontract

29 oktober 2014 om 12:18
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Jarno van Lith die stopt als bakkenist en Michiel van der Heijden die een contract krijgt bij de Zwitserse topformatie Scott-Odlo.
Geschreven door

Van Lith stoptJarno van Lith uit Macharen, al jaren actief als bakkenist in de zijspan van Colin Nicholson, heeft besloten volgend jaar niet meer naast de Engelsman plaats te nemen. Na een crash op het TT-Circuit van Assen eind vorig jaar, waarbij Van Lith een schouderblessure opliep, kwam hij nooit meer op zijn oude niveau. Dat doet hem er nu toe besluiten te stoppen. In 2009 pakte Van Lith de Nederlandse zijspantitel.
Van der Heijden naar Scott-OdloMountainbiker Michiel van der Heijden stapt over van de Giant-ploeg naar de Zwitserse topformatie Scott-Odlo. De 22-jarige Drunenaar werd in september wereldkampioen bij de beloften. Scott-Odlo, geleid door oud-topper Thomas Frischknecht, beschouwt Van der Heijden dan ook als een groot talent.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.