PSV'er Jetro Willems blij dat hij in voorselectie van Oranje zit, Wijnaldum baalt - Omroep Brabant

PSV'er Jetro Willems blij dat hij in voorselectie van Oranje zit, Wijnaldum baalt

30 oktober 2014 om 00:01 • Aangepast 24 april 2020 om 19:11
nl
Georginio Wijnaldum had er eigenlijk op gerekend dat hij weer opgenomen zou worden in de voorlopige selectie van het Nederlands Elftal. Maar hij komt niet voor op het voorlopige lijstje dat Guus Hiddink voor de interlands tegen Mexico en Letland samenstelde. Jetro Willems wel. De linksback van PSV is na lange afwezigheid weer in beeld bij Oranje.
Geschreven door

Willems speelde een jaar geleden voor het laatst voor Oranje. Vormverlies en een blessure zorgden voor een onderbreking, maar nu lijkt hij dus weer terug.
"Mooi meegenomen dat ik in de voorlopige selectie zit. Voor mij een mooie stap vooruit, want ik werk nu twee keer zo hard. Door mijn blessure heb ik er vijf maanden naast gestaan. Daardoor had ik geen vakantie omdat ik door heb getraind. Dan is dit wel een mooie beloning", vertelt Willems.
'Beter dan ooit'De uitverkiezing kwam woensdag als een verrassing voor Willems. "Ik was al in een hotel ter voorbereiding op de wedstrijd in Almere. Plotseling werd ik door iedereen gefeliciteerd. Op internet zag ik toen dat ik geselecteerd was. Natuurlijk ben ik blij dat ik er weer bij ben. Ik voel me dan ook beter dan ooit."
Georginio Wijnaldum was uiteraard minder blij. "Ik wist niet dat de voorlopige selectie al bekendgemaakt zou worden, maar ik zit er dus niet bij. Misschien logisch omdat ik geblesseerd ben geweest, maar het doet wel pijn omdat ik fit ben en er graag bij was geweest."
'Verrast'"Ik ben ook wel verrast dat ik er niet bij zit. Soms heb je geluk dat een trainer je toch kiest kort na een blessure. Ik heb dat geluk nu dus niet."
Het Nederlands elftal speelt op 12 november tegen Mexico en op 16 november de EK-kwalificatie interland tegen Letand.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.