Eindhovense regisseur Roel Reiné maakt Amerikaanse vechtfilm ‘The Condemned 2’

30 oktober 2014 om 09:27
nl
De Eindhovense regisseur Roel Reiné gaat een vervolg maken op de Amerikaanse vechtfilm ‘The Condemned’. Dat meldt het entertainmentblad Variety. Voor de opnames zal de 45-jarige filmmaker afreizen naar New Mexico.
Geschreven door

Het wordt alweer de twaalfde Amerikaanse productie die de Eindhovenaar in zes jaar tijd maakt.
Onbewoond eilandHet eerste deel van The Condemned vertelt het verhaal over een groep gevangenen die in een live-televisieshow op een onbewoond eiland met elkaar moeten vechten.
De hoofdrol was voor oud-worstelkampioen Steve Austin. In het tweede deel gaat achtvoudig wereldkampioen worstelen Randy Orton de hoofdrol spelen.
Opnames Michiel de RuyterReiné, die onder meer verantwoordelijk was voor Death Race en The Scorpion King 3, is momenteel ook bezig met een historische film over zeeheld Michiel de Ruyter. Het drama, met in de hoofdrollen Frank Lammers uit Mierlo en Barry Atsma, komt begin 2015 uit.
Reiné werkt met hetzelfde team ook aan een film over Willem van Oranje. De film gaat over de gespannen relatie tussen Willem van Oranje (1533-1584) en de Nederlandse vrijheidsstrijders.[YouTube:body:http://youtu.be/UQ-_j3LrIJ8]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.