Ex-vriend Koen B. (22) werd gezocht door politie na vermissing Juliette Bouhof uit Geldrop

30 oktober 2014 om 10:05
nl
De politie is na de melding van de vermissing van Juliette Bouhof uit Geldrop meteen naar haar ex-vriend Koen B. op zoek gegaan. Dat meldt een woordvoerder aan Omroep Brabant. De politie was op de hoogte van de gespannen verhoudingen tussen hem en het meisje.
Geschreven door

De 17-jarige Juliette zou aangifte gedaan tegen hem om een uitgelekte seksfoto van haar. De politie laat nog in het midden of er een aangifte is geweest.
Het Eindhovens Dagblad meldt donderdag dat B. begin oktober een contactverbod voor drie maanden door justitie kreeg opgelegd. Dit kan de politie niet bevestigen.
Moord of doodslagDe 22-jarige verdachte wordt vervolgd voor moord dan wel doodslag en zit momenteel in volledige beperking. Hij werd zondagavond na de vondst van het lichaam van Juliette aangehouden. “We gingen op zoek naar hem omdat we wilden weten waar het meisje was”, legt een woordvoerder uit.[YouTube:body:http://youtu.be/QQp47GPTW7o]
'Hij was spoorloos'Op verschillende manieren heeft de politie geprobeerd contact te zoeken met Koen B. “Maar hij was spoorloos. Uiteindelijk meldde hij zichzelf op het politiebureau.” De 22-jarige man uit Heeze blijft veertien dagen langer in voorarrest, zo werd woensdag duidelijk.
Juliette werd zondagavond dood gevonden aan de Vestdijk in Eindhoven. Ze kwam in de nacht van zaterdag op zondag niet thuis na een avondje stappen. Na een zoektocht vond de politie het lichaam van Juliette bij het kantoor van De Lage Landen. [Tweet:body:https://twitter.com/JosVerkuijlen/status/527357932217073664]
Uitvaart JulietteHet meisje en B. zijn samen nog te zien op bewakingsbeelden van dit bedrijf, zo meldde een betrouwbare bron onlangs aan Omroep Brabant. Op de beelden zou, volgens de bron, te zien zijn hoe de twee in die bewuste nacht aan het vrijen zijn. Na een halfuur vertrekt B. in zijn eentje.
De uitvaart van Juliette is aanstaande maandag. Op Mensenlinq is een condoleanceregister voor haar geopend.
Meer informatie over de zaak rondom de dood van Juliette Bouhof staat in het nieuwsdossier omroepbrabant.nl/juliettebouhof.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.