Hoge temperaturen sluiten oktober in stijl af: vrijdag liefst 20 graden in Brabant - Omroep Brabant

Hoge temperaturen sluiten oktober in stijl af: vrijdag liefst 20 graden in Brabant

31 oktober 2014 om 10:45
nl
Niets is zo veranderlijk als het weer. Vorige week beleefde Brabant nog een onstuimige herfstdag met zware windstoten en veel regen. Daar is vrijdag niets meer van terug te zien. Het kwik stijgt bij alle Brabantse hoofdstations tot unieke waarden.
Geschreven door

De temperatuur stijgt tot zo’n twintig graden, zo voorspelt MeteoGroup. De hoge temperaturen zijn in deze periode van het jaar uitzonderlijk en staan in schril contrast met die van vorige week. Toen leidden de vele windstoten nog tot omgewaaide bomen.
Dergelijke zorgen zijn vrijdag niet nodig. Als het aan MeteoGroup ligt, kunnen we onder een stralende zon een biertje op het terras pakken. Daar kan een zwakke zuidelijke wind niets aan veranderen. Tegen de avond koelt het wel flink af en zijn er brede opklaringen. Het wordt ongeveer tien graden.[Tweet:body:http://twitter.com/ColinKruishaar/status/528102849193181184]
Veel regen op maandagHet hele weekend kunnen we genieten van stralend weer. Op maandag slaat het weer helaas weer om naar een wisselvallig karakter. De temperatuur zakt dan naar 11 tot 12 graden en de kans op regen neemt fors toe.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.