Buren van dood gevonden man in Den Bosch: 'Hij had met niemand contact'

31 oktober 2014 om 13:34
nl
Buren van de man die maandag dood is gevonden in zijn huis aan de Sint Teunislaan in Den Bosch hadden helemaal geen contact met hem. De man woonde al bijna 25 jaar in het appartementenblok 'Rompert Hooghuis', maar hij vermeed alle contact. "Hij liet niemand binnen, zelfs voor zijn eigen moeder bleef de deur gesloten", zegt een buurvrouw.
Geschreven door

Volgens haar gaat het om een man van 62 jaar oud. "Hij ging alleen 's ochtend even de deur uit om boodschappen te doen, maar daarna zag je hem niet meer."
De buurvrouw vermoedt dat de man is gevonden door een wijkverpleegkundige die in het appartementenblok een andere bewoner had verzorgd. "Die heeft waarschijnlijk de vliegen voor het raam gezien en daarna de politie gebeld", meent ze.
Opgenomen in verslavingskliniekIn de 25 jaar dat hij haar buurman was is de man verschillende keren langdurig opgenomen geweest, vermoedelijk in  een verslavingskliniek.
"Maar niemand zei ons waar ze hem naartoe brachten, dus zeker weten doe ik het niet", zegt een buurvrouw. Maar dat ze hem al vijf tot zes weken niet meer gezien had, was geen reden tot ongerustheid. "Ik dacht: die is weer ergens opgenomen."
De buren benadrukken dat de man geen overlast veroorzaakte. "Hij was nogal vies, maar echt last hebben we nooit van hem gehad," zegt een buurvrouw. "Het is een gek idee dat hij al die tijd dood in het huis naast ons heeft gelegen. Ik heb het slaapkamerraam maar even niet open gezet."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.