Frans Bauer, Jeroen van Koningsbrugge en Olcay Gulsen laten zich 24 uur opsluiten met Theo Maassen

31 oktober 2014 om 22:37
nl
Theo Maassen ontvangt in het nieuwe seizoen '24 uur met…' drie Brabanders in zijn door camera's geobserveerde huiskamer. Zanger Frans Bauer uit Fijnaart, acteur en komiek Jeroen van Koningsbrugge uit Den Bosch en SuperTrash-eigenaar Olcay Gulsen uit Waalwijk gaan een etmaal met de cabaretier uit Eindhoven in een afgesloten ruimte zitten.
Geschreven door

Het programma '24 uur met ...' werd oorspronkelijk gepresenteerd door Wilfried de Jong. Vorig jaar nam Theo Maassen het stokje van de Rotterdammer over. Hij maakte toen veelbesproken uitzendingen met rapper Ali B. en actrice Victoria Koblenko.
Frans Bauer: wat is zijn geheim?In dit nieuwe seizoen wil Theo Maassen van Frans Bauer vooral weten wat het geheim van de zanger uit Fijnaart is. Ook wil weten Theo Maassen weten hoe Frans Bauer omgaat met verdriet en hoe hij omgaat met zijn angst voor het verlies van het grote geluk.
Jeroen van Koningsbrugge: rustig avondje?Creatieve duizendpoot Jeroen van Koningsbrugge komt vooral voor zijn rust. Van Koningsbrugge is zo druk, dat de 24 uur met Theo vooral in het teken zullen staan van zijn vele werk. Of het echt rustig wordt tussen de twee grappenmakers? We wagen het te betwijfelen.
Olcay Gulsen: wat betekent succes?Olcay Gulsen startte zeventien jaar geleden SuperTrash en is nu een ondernemer met succes tot over de grenzen. Maassen wil van de Waalwijkse vooral weten wat succes voor haar is en wat het najagen ervan betekent voor haar persoonlijke ontwikkeling.
De VPRO maakte vrijdag de namen van Theo's nieuwe gasten bekend. Naast het Brabantse trio gaan ook de Zwolse rapper Typhoon, de Nederlandse islamitische prediker Abdul-Jabbar van de Ven, iceman Wim Hof en schrijfster Myrthe van der Meer 24 uur met Theo Maassen doorbrengen.
24 uur met… is vanaf vrijdag 28 november te zien bij de VPRO op NPO 3.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.