Video

Frans Bauer vernoemt album Lieve Schat naar echtgenote Mariska

1 november 2014 om 14:17 • Aangepast 24 april 2020 om 19:18
nl
Volkszanger Frans Bauer uit Fijnaart heeft vrijdagavond in het hagelnieuwe theater De Stoep in Spijkenisse zijn nieuwe cd gepresenteerd. Het album heeft als titel 'Lieve Schat'.
Geschreven door

Het titelnummer ' Lieve Schat' schreef Bauer speciaal voor zijn steun en toeverlaat Mariska. Bauer onthulde vrijdag dat hij in zijn twintigjarige carrière in totaal al zo'n zeven miljoen albums heeft verkocht en dat hij bij al zijn optredens meer dan tweehonderd pakken heeft gedragen.  
Randje spekDe pakken waarin hij destijds zijn glanzende carrière begon, passen hem nu niet meer. "Als je dit kledingrek bekijkt, zie je ook waar het verval is ingetreden. Een echte Bauer is tegenwoordig een Bauer met een randje spek."
Lieve SchatOp de nieuwe cd staan veertien nieuwe nummers, variërend van luisterliedjes tot en met de vrolijke meezingers. Bauer schreef de nummers samen met Laurens van Wessel uit Zegge. 'Lieve Schat' is het derde album dat Frans Bauer in eigen beheer uitbrengt.
Frans Bauer toert de komende maanden met zijn show Live in concert X' langs de Nederlandse theaters. Op 25 april sluit hij de concertreeks af in theater De Blauwe Kei in Veghel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.