Video

Schietpartij in Eindhoven: man (32) gewond, dader op de vlucht

1 november 2014 om 17:43 • Aangepast 21 november 2020 om 21:48
nl
Op een parkeerplaats aan het Picassohof in Eindhoven is zaterdagmiddag een schietpartij geweest. Daarbij is een 32-jarige man uit het Duitse Wuppertal gewond geraakt. In de auto is het schot gelost.
Profielfoto van
Geschreven door

De schietpartij gebeurde om tien over vier 's middags op een parkeerplaats achter de flats. De bijrijder werd volgens de politie in zijn been geschoten. De chauffeur, een 20-jarige man van Noord-Afrikaanse afkomst, sloeg op de vlucht in de richting van de Rubensstraat.

Wachten op privacy instellingen...

Door knie geschotenHet is onduidelijk waarom er werd geschoten. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou op de passagiersstoel van een groene auto hebben gezeten.
De politie omschrijft de dader als een 20-jarige man met lang donker haar. Hij droeg een spijkerbroek en een donkerbruine jas.
PicassohofDe parkeerplaats aan het Picassohof is vaker het decor geweest van criminaliteit. Volgens buurtbewoners wordt er geregeld drugs verhandeld.
Ook zwaardere criminaliteit komt voor. Zo werd er in 2010 een man zwaar mishandeld. In 2006 werd er in een berging een dode man gevonden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.