Samuel Armenteros schenkt Willem II in slotminuut punt tegen SC Cambuur: 'Wat een saaie pot...'

2 november 2014 om 17:21 • Aangepast 21 november 2020 om 21:47
nl
Willem II heeft zondagmiddag in de eredivisie op de valreep een punt gepakt tegen SC Cambuur. Samuel Armenteros bracht de eindstand in blessuretijd op 1-1.
Profielfoto van
Geschreven door

Cambuur was alleen al in het eerste half uur drie keer levensgevaarlijk en dicteerde het spel. De Tricolores wisten daar, tot grote onvrede van coach Jurgen Streppel, niets tegenover te stellen.
Toch duurde het tot ver in de tweede helft voordat de bezoekers de score openden. Albert Rusnák mocht de bal op de rand van de zestien aannemen en uithalen: 0-1.
Alles of nietsStreppel bracht daarna een extra aanvaller (Jerson Cabral loste verdediger Jordens Peters af), maar zijn ploeg wist de Friezen lange tijd niet in verlegenheid te brengen.
In de slotfase sleepten de Tilburgers er echter alsnog een punt uit toen Messaoud de bal vanaf rechts voorgaf en Armenteros van dichtbij raak kon prikken.

Wachten op privacy instellingen...

'Liever de winnende gemaakt'Het goudhaantje van Willem II juichte, in tegenstelling tot vorige week, deze keer wel na zijn treffer. "Ik had liever de winnende gemaakt. Maar ik denk dat een gelijkspel de krachtsverhoudingen goed weer gaf. Ik ben blij met dit punt."
Ook middenvelder Stijn Wuytens kon leven met de remise. "Een gelijkspel tegen Cambuur is niet slecht. Wij speelden vandaag onze minste wedstrijd van het seizoen. Dat kwam omdat Cambuur het ons erg lastig maakte, maar wij haalden ook niet ons gebruikelijke niveau. Daarom ben ik blij dat we er alsnog een punt aan hebben overgehouden."
Willem II staat nu achtste in de eredivisie met zestien punten uit elf wedstrijden. Bij een zege had de ploeg zomaar in de top vijf van de eredivisie gestaan. "Wie weet lukt ons dat in een van de komende weken nog", besloot Wuytens.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.