Video

Edwin K. flink verbrand, maar niet in levensgevaar na mogelijke aanslag op auto in Veghel

2 november 2014 om 21:57
nl
Edwin K. uit Veghel is ontwaakt uit zijn coma. Vrijdag werd hij slachtoffer van een mogelijke aanslag op zijn auto in Veghel. De wagen van Edwin ontplofte. Hij kon zelf uit de auto komen en werd bij bewoners onder een douche gezet.
Geschreven door

Edwin K. ligt nog in het Maasstadziekenhuis in Rotterdam. "Hij heeft flinke brandwonden aan zijn hoofd en armen. De brandwonden zijn erger dan de artsen in eerste instantie dachten", meldt zijn broer aan Omroep Brabant.
Rechercheurs hebben Edwin nog niet kunnen spreken.
Mompelt watZondag ontwaakte Edwin uit zijn coma. "Maar hij is niet aanspreekbaar. Hij mompelt wat, maar wat hij zegt is niet te verstaan. Hij is nog totaal verdoofd door de morfine. Het is alsof hij een klap met een moker heeft gehad. Ik weet niet of hij door heeft wat hem is overkomen."
De vrouw van Edwin is na de ontploffing van de wagen op een veilige plek ondergebracht. Haar auto werd ook onderzocht, omdat de angst bestond dat ook haar wagen doelwit zou zijn van criminelen.
Scenario's Het onderzoek van de politie is nog steeds in volle gang. Een team van veertig mensen, rechercheurs en agenten, is bezig met de zaak. Naast een aanslag houdt de politie ook rekening met andere scenario's.
Zaterdag werden in het ouderlijk huis van Edwin K. aan de Snipdonk in Veghel stoffen gevonden waarmee drugs kunnen worden gemaakt. Bekenden van Edwin zeggen dat hij zich bezig hield met drugscriminaliteit. Ook werd hij eerder opgepakt voor illegaal wapenbezit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.