Honderden mensen bij uitvaart Juliette Bouhof (17) uit Geldrop: 'Rust zacht, Juliette'

3 november 2014 om 15:07 • Aangepast 21 november 2020 om 21:46
nl
De vorige week overleden Juliette Bouhof (17) uit Geldrop is maandagmiddag op het Sint Joriscollege in Eindhoven en bij de Heilige Brigidakerk in Geldrop herdacht. Zeker 500 mensen waren aanwezig bij de emotionele uitvaart.
Profielfoto van
Geschreven door

Om twee uur maandagmiddag begon de uitvaart, waarna aansluitend de begrafenis plaatsvond. Veel bezoekers hadden bloemen bij zich en er werden in totaal 1500 ballonnen opgelaten. "Rust zacht, Juliette", schrijft een kennis van Juliette op Twitter.

Wachten op privacy instellingen...

Dood gevondenJuliette werd vorige week zondag dood gevonden aan de Vestdijk in Eindhoven. Ze kwam in de nacht van zaterdag op zondag niet thuis na een avondje stappen. Na een zoektocht vond de politie het lichaam van Juliette bij het kantoor van De Lage Landen.
Haar 22-jarige ex Koen B. wordt verdacht van moord dan wel doodslag en zit momenteel in volledige beperking. Hij werd die avond na de vondst van het lichaam van Juliette aangehouden.

Wachten op privacy instellingen...

Meer informatie over de zaak rondom de dood van Juliette Bouhof staat in het nieuwsdossier omroepbrabant.nl/juliettebouhof.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.