Moeder komt verhaal halen na vechtpartij kinderen: Tilburger geschopt en geslagen

3 november 2014 om 17:15
nl
Een 38-jarige Tilburger is zondagmiddag door drie personen geschopt en geslagen terwijl hij al op de grond lag. Zij kwamen verhaal halen na een eerdere ruzie. Dat heeft hij aan de politie verklaard.
Geschreven door

Agenten hebben het drietal, een 52-jarige vrouw, haar 15-jarige zoon en haar 22-jarige neef, aangehouden. Dat gebeurde rond halfzes in de regio Oud-Noord in Tilburg.
Geschopt in speeltuinDe 52-jarige vrouw vertelde dat een jongen haar dochtertje had geschopt in een speeltuin. Het zou gaan om het zoontje van de vriendin van de 38-jarige Tilburger.
De vrouw was vervolgens naar de woning van de vriendin van de 38-jarige man gegaan. De man had haar bij haar nek gepakt, zo verklaarde de 52-jarige vrouw.
Verschillende keren geschoptDaarna ging zij met haar zoon en neef terug naar de woning om verhaal te halen. De 38-jarige man verklaarde dat hij ineens een vuistslag kreeg van een van de jongens, naar buiten werd getrokken en verschillende keren werd geschopt en geslagen. Het slaan en schoppen ging door toen hij op de grond lag. Zijn belagers liepen weg toen een overbuurman naar buiten kwam.
De 52-jarige vrouw vertelde aan de politie dat zij de 38-jarige Tilburger heeft geslagen en dat er een autospiegel was geraakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.