Bossche bollen, kruiken en Oranje Nassau in namen voor nieuwe busdiensten van Arriva

3 november 2014 om 18:47
nl
De Bosschebollen-stadslijn, een Kruikenstadslijn en een Oranje-Nassaustadslijn. Dit zijn drie van de suggesties die zijn ingediend voor de busdiensten die Arriva vanaf 14 december door Den Bosch, Tilburg en Breda gaat verzorgen.
Geschreven door

De busmaatschappij riep passagiers op met namen te komen voor die lijnen en kreeg de afgelopen weken ruim 170 ideeën. Voor elke dienst kan vanaf maandag 10 november worden gestemd op drie namen. Eind deze maand wordt bekend hoe de lijnen in de drie steden gaan heten.
'Zeker tevreden'De naam moet volgens Arriva het beste uitdrukking geven aan het karakter en de omgeving van de stadslijnen, zo maakte het bedrijf onlangs bekend. Iedere lijn moet zijn eigen naam krijgen. Een woordvoerster van Arriva toonde zich 'zeker tevreden' met de respons op Brabant bepaalt Naam, zoals de verkiezing heet.
Iedereen die een naam voorstelt, voorzien van een duidelijke motivatie, maakt kans op een gratis maandabonnement. De jury bestaat uit bestuurders van de provincie en de drie gemeenten, vertegenwoordigers van de media en reizigers en staat onder leiding van Anne Heitinga, voorzitter Raad van Bestuur van Arriva.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.