Jong PSV speelt in aantrekkelijk duel met 2-2 gelijk tegen VVV Venlo

3 november 2014 om 22:57
Stijn Schaars heeft maandagavond zijn rentree gemaakt in de wedstrijd van Jong PSV tegen VVV Venlo. De middenvelder speelde een helft mee. Ook verdediger Abel Tamata maakte zijn rentree na een blessure. De wedstrijd eindigde in 2-2.

Jong PSV begon moeizaam tegen VVV Venlo. Halverwege leidde de ploeg uit Venlo met 0-1 door een doelpunt van Melvin Platje. Na een uur spelen maakte Farshad Noor voor Jong PSV de gelijkmaker.
Daarna kregen beide ploegen meerdere kansen om te scoren. Maar dat gebeurde pas in de spectaculaire slotfase van de wedstrijd. Vijf minuten voor tijd zette Aleksander Boljevic Jong PSV op een 2-1 voorsprong. In blessuretijd kwam VVV Venlo nog op gelijke hoogte door een doelpunt van de Aziz Khalouta.
Publiek vermaaktTrainer Darije Kalezic van Jong PSV was na afloop tevreden met het vertoonde spel. "We hebben het publiek vermaakt. Kansen gecreëerd en het team heeft zich weer staande gehouden tegen een ploeg die aspiraties heeft om te promoveren. Maar natuurlijk ben ik ook wel een beetje teleurgesteld dat we de voorsprong niet hebben kunnen vasthouden."