Brabantse mannen 'groot geschapen', maar ook weer niet zo groot, weet condoomfabrikant

4 november 2014 om 11:00
nl
Brabantse mannen zijn geen lulletjes rozenwater, maar ook weer niet zo zwaar geschapen als een boerenpaard. Tenminste, dat beweert een condoomverkoper nadat hij de maten van 25.000 klanten in kaart heeft gebracht. In Zuid-Holland, daar blijken ze gemiddeld de grootste te hebben.
Geschreven door

Van de twaalf provincies die ons land kent, moet de Brabantse man qua grootte drie andere provincies voor zich dulden. Na Zuid-Holland stonden de mannen in Friesland en Noord-Holland schijnbaar ook vooraan toen de tampeloeres werd uitgedeeld.
Acht provincies moeten het met minder lengte en breedte dan de Brabander doen. Hekkensluiter is de man uit Overijssel, die blijkbaar zijn best moet doen om de roede te vinden. Het zijn maar kleine bestellingen die de webshop van de condoomverkoper binnenkrijgt uit Overijssel.
Meeste XL-condoomsDe top twaalf is gemaakt op basis van het aantal bestelde condooms in de webshop. 25.000 klanten deden dat en dus weet de condoomverkoper welke inwoner van welke provincie de meeste XL-condooms heeft ingeslagen. Trek hier dus niet meteen conclusies uit.
Want wat dit zegt over de gemiddelde grootte van je eigen opperwachtmeester, Joost mag het weten. En die heeft een grote. Joost woont in Zuid-Holland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.