Filmpje toont Edwin K. met flinke brandwonden na mogelijke aanslag op zijn auto in Veghel

4 november 2014 om 14:44
nl
Een filmpje van een ooggetuige toont de zwaargewonde Edwin K. uit Erp na de ontploffing van zijn auto in Veghel. Op de beelden is te zien hoe K. met flinke brandwonden aan zijn hoofd en beide armen naar buiten komt, nadat hij bij buurtbewoners onder de douche is gezet.
Geschreven door

K. raakte na de mogelijke aanslag op zijn auto vrijdagmiddag zwaargewond. Hij werd met flinke brandwonden opgenomen in het Maasstadziekenhuis in Rotterdam. Daar raakte hij in een coma, waar hij zondag uit ontwaakte.
AmbulanceOp het filmpje, dat in handen is van Omroep Brabant, is te zien dat ambulancepersoneel Edwin K. begeleidt naar een brancard. Zijn armen zijn verpakt in verband en ook zijn hoofd is deels ingepakt. Daarna wordt hij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De politie doet daags na de ontploffing van de auto van K. nog geen uitspraken over de toedracht. Rechercheurs gaan uit van een misdrijf. De politie kijkt naar verschillende scenario's, waaronder een aanslag. De politie werkt nog steeds met dertig man aan de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.