Dronkaard Eindhoven steelt auto met draaiende motor, eigenaar gewond

4 november 2014 om 16:12
nl
Een autobestuurder uit Eindhoven heeft een nare ervaring overgehouden aan goedbedoeld advies. Terwijl hij een voorligger waarschuwde dat diens lichten uit waren, stapte een dronken man in zijn auto met draaiende motor en reed weg. De eigenaar probeerde zijn auto tegen te houden en raakte daarbij lichtgewond.
Geschreven door

De politie kon de dief korte tijd later aanhouden op de Lanceloetweg in Eindhoven.
De 52-jarige man uit Eindhoven reed maandagavond over de Tongelresestraat en zag dat een auto die voor hem reed de lichten niet aan had. Toen beide auto's even stil hielden besloot de man zijn voorganger te waarschuwen. Hij stapte uit zijn auto, maar liet de motor draaien.
GasTerwijl de man zijn voorligger wees op de gedoofde lichten, stapte achter zijn rug een man in zijn auto. De Eindhovenaar ging snel terug naar zijn auto om de man aan te spreken. Terwijl hij de klink van de auto vastpakte, gaf de autodief gas en ging er van  door. De eigenaar viel en liep schaafwonden en blauwe plekken op.
Dronken ritjeDe gewaarschuwde politie zag de gestolen auto een half uur later rijden op de Lanceloetweg en gaf de 41-jarige chauffeur een stopteken. Hij bleek stomdronken en had nog een blik bier in de hand. Hij is meegenomen naar het bureau. Er raakte voor zover bekend niemand gewond tijdens dit ritje.
De auto is terug naar de eigenaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.