Medium Robbert van den Broeke: 'Joran van der Sloot wordt binnenkort vermoord'

4 november 2014 om 17:42
nl
Joran van der Sloot wordt op korte termijn vermoord. Dat weet medium Robbert van den Broeke uit Bosschenhoofd. Hij kreeg het lot van Joran ruim anderhalve week geleden 'spontaan' door vanuit het 'hogere'. Van den Broeke: "Als mens vind ik dit verschrikkelijk en heel zielig voor hem, maar als medium zie ik dit toch als het beste voor zijn ziel."
Geschreven door

Maandag werd bekend dat Van der Sloot in de Challapalcagevangenis in Peru zou zijn neergestoken door medegevangenen. De moordenaar van Peruaanse Stephany Flores heeft de steekpartij overleefd en ligt in een ziekenboeg. Een arts twijfelt aan het verhaal en sluit niet uit dat Joran zichzelf heeft verwond.
'Tijd voor Joran is gekomen'Robbert van den Broeke is er zeker van dat de tijd van Joran is gekomen. Hij heeft volgens eigen zeggen al enige tijd een energetische verbinding met Joran van der Sloot. Het Brabantse medium kreeg op 23 oktober door dat Van der Sloot spoedig 'uit het leven op aarde getild zou worden'. Van den Broeke deelde zijn voorspellingen met het blad Paravisie en een parapsycholoog.
"De goddelijke aanwezigheid heeft mij duidelijk gemaakt dat het lichamelijke einde van Joran snel zou komen, dat het hogere hem uit dit leven zou tillen en dat het in de werkelijkheid van een moord zou plaatsvinden", aldus Van den Broeke.
'Leven Joran biedt geen enkel perspectief'Volgens het medium ziet het 'hogere' dat het leven van Joran geen enkele perspectief meer biedt. Hij zou ook nog steeds niet van zijn fouten hebben geleerd. "Ik heb ook duidelijk doorgekregen dat als hij vrij zou komen, hij snel weer in de fout gaat."
Van den Broeke noemt het beter voor de eigenwaarde van Joran dat hij 'overgaat' om schoongewassen te worden en opnieuw te leren hoe hij met liefde om moet gaan.
'Ik zou Van der Sloot moeten veranderen'"Het gaat mij aan mijn hart, omdat het hogere via mij getracht heeft Joran te veranderen. Het blijft echter de vrije wil en keuze van de persoon om er iets van te leren of niet", aldus het medium.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.