Hulpdiensten zoeken naar auto in Maas bij Cuijk

4 november 2014 om 22:34 • Aangepast 21 november 2020 om 21:45
nl
Hulpdiensten zijn dinsdagavond een zoektocht gestart naar een auto in de Maas bij Cuijk. Die zou vlak daarvoor het water in zijn gereden.
Profielfoto van
Geschreven door

Omstanders melden dat hulpdiensten met een helikopter zoeken naar een auto in het water. Daarnaast zijn duikers van de brandweer aan het helpen. Die zoeken voornamelijk bij het Limburgse Mook, aan de overkant van het water. Ook zet de brandweer een hoogwerker in om bij te schijnen in het donker.
Volgens de brandweer zag een schipper een auto het water inrijden, bij Mook. Gelijktijdig zag een bewoonster van een flat vlakbij ook dat iemand met een auto in het water kwam. Door de twee meldingen schaalde de brandweer meteen op.
Eerste uur cruciaalVoor zover bekend hebben duikers nog niets gevonden. "De melding kwam rond elf uur binnen. Het eerste uur was het belangrijkst om iemand nog levend te vinden, zo zei een brandweerwoordvoerder.
In eerste instantie zocht de brandweer bij de Maasboulevard in Cuijk, maar de zoektocht heeft centreerde zich rond halftwee 's nachts aan de kant van Mook.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Pas ook al zoekactieDrie weken geleden was er ook al een grote zoekactie in de Maas bij Cuijk. Een visser meldde toen dat een man het water in was gelopen. Onder anderen duikers van de brandweer werden bij de zoektocht ingezet. Uiteindelijk bleek het om zelfmoord te gaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.