Gevonden kunstgebit Café Wilhelmina door tandeloze man opgehaald: 'Het is geen vaste klant'

5 november 2014 om 10:25
nl
"Wat?", riep de barman, "U moet iets duidelijker praten!". Dat ze zijn kunstgebit hadden gevonden en of hij deze terug kon krijgen. Dat kon. En zo kreeg de tandeloze klant die zondagavond zijn kunstgebit verloor in Café Wilhelmina in Eindhoven dinsdagavond zijn boventanden terug.
Geschreven door

"Ik was er zelf helaas niet bij", vertelt mede-eigenaar Koos Cornelissen woensdagochtend. "Ik had de man graag gevraagd hoe hij het kunstgebit verloren is. Bovendien had ik ook graag zijn ondergebit willen zien."
Tandeloze manCornelissen weet dus ook niet wie de tandeloze man was. "Het was in ieder geval geen vaste klant, want achter de bar herkenden ze hem niet. Hij is vast specifiek op de muziek afgekomen. Of op Matchbox."
"Nou hebben we wel meer van dat concerten dus misschien zien we hem nog eens terug", hoopt Cornelissen. "Misschien moet ik voor die optredens een apart bakje achter de bar installeren. 'U kunt hier uw kunstgebit in bewaring geven', zoiets."
'Grote, lelijke tanden'Niet dat Cornelissen er rouwig om is dat het kunstgebit weer weg is. "Het waren ook wel hele grote, lelijke tanden", lacht hij. "Maar ik had de eigenaar van het kunstgebit graag nog even gesproken."
Nadeel aan dat gesprek was geweest dat de klant dan ineens met een mond vol tanden had gestaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.