Drie tips over gewelddadige dood John Wassink uit Roosendaal

5 november 2014 om 11:56
nl
De politie heeft drie nieuwe tips binnengekregen over de gewelddadige dood van John Wassink uit Roosendaal. De aanwijzingen kwamen binnen na uitzendingen van de opsporingsprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht.
Geschreven door

Volgens politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk kon één tipgever iets meer vertellen over de achtergronden van Wassink. Getuigen van het misdrijf hebben zich niet gemeld.
Een tip verder uitgezochtDe recherche gaat met één tip verder aan de slag. Waar die aanwijzing over gaat, kon de politie woensdagochtend nog niet zeggen. Van Hooijdonk hoopt dat de herhaling van de uitzending van Opsporing Verzocht woensdag nog meer tips oplevert.
De 45-jarige Wassink werd op zaterdag 26 juli doodgeschoten in zijn woonwagen op het terrein van zijn eigen autobedrijf aan het Spectrum in Roosendaal. Op 28 juli werd zijn lichaam in plastic gewikkeld gevonden in het Markkanaal bij Terheijden.
Jongemannen in woonwagen WassinkDe politie vroeg de kijkers van Bureau Brabant om informatie over twee jongemannen die op vrijdagavond voor moord bij Wassink in de woonwagen waren.
Verder deed de politie een oproep aan iedereen die iets verdachts heeft gezien rondom het Spectrum en het Markkanaal om zich te melden.
Jelle LeemansBij het autobedrijf van Wassink deed de politie in september opnieuw onderzoek. Dat gebeurde toen in de verdwijningszaak van Jelle Leemans uit België. Een van de twee verdachten in deze zaak zou tot aan de moord op John Wassink bij het autobedrijf hebben gewerkt.
[YouTube:http://youtu.be/eCtKHcoKnhg]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.