Sport donderdag: FC Eindhoven wil door met Jean-Paul de Jong en Elson Hooi terug bij NAC Breda

6 november 2014 om 10:01
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor FC Eindhoven, NAC Breda en Jan van Dijk.
Geschreven door

FC Eindhoven wil door met trainerFC Eindhoven wil het contract van hoofdtrainer Jean-Paul de Jong verlengen tot de zomer van 2016. De huidige verbintenis loopt komende zomer af. Beide partijen zouden het eens zijn over een verlenging, maar een contract moet nog worden opgesteld. Zo weet VI. Eindhoven staat momenteel derde in de Jupiler League.
Aanvaller Hooi terug bij NAC BredaNAC Breda kan dit weekeinde hoogstwaarschijnlijk weer een beroep doen op aanvaller Elson Hooi. De voetballer heeft gisteren de groepstraining hervat, zo weet BN/De Stem. Hooi deed twee maanden niet mee, vanwege een scheurtje in zijn meniscus.
'Vertrouwen in Jan van Dijk' Het bestuur van Helmond Sport staat volledig achter hoofdtrainer Jan van Dijk, zo meldt het ED donderdag. Van Dijk staat met zijn ploeg op de laatste plaats in de Jupiler League. De Helmonders draaien dit seizoen voor geen meter, maar het ontslaan van de trainer is volgens de directie geen oplossing van het probleem.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.