Aandacht voor Juliette Bouhof (17) uit Geldrop in Bureau Brabant, politie zoekt getuigen

6 november 2014 om 16:37
nl
Opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag aandacht aan Juliette Bouhof (17) uit Geldrop die zondag 26 oktober dood werd gevonden aan de Vestdijk in Eindhoven. De politie is op zoek naar ‘specifieke getuigen’ die mogelijk belangrijke informatie hebben over de gewelddadige dood.
Geschreven door

In de uitzending roept de politie getuigen op om zich te melden.
Zoektocht ex-vriendJuliette kwam in de nacht van zaterdag op zondag niet thuis na een avondje stappen. Na een zoektocht vond de politie het lichaam van Juliette bij het kantoor van financieel dienstverlener De Lage Landen.
Na haar vermissing is de politie meteen op zoek gegaan naar haar ex-vriend Koen B. Hij wordt vervolgd voor moord dan wel doodslag en zit momenteel in volledige beperking. De hechtenis van de 22-jarige inwoner van Heeze is met drie maanden verlengd, zo werd woensdag duidelijk.
BegrafenisAfgelopen maandag op het Sint Joriscollege in Eindhoven en bij de Heilige Brigidakerk in Geldrop is Juliette herdacht. Zeker vijfhonderd mensen waren aanwezig bij de emotionele uitvaart.
Meer informatie over de zaak rondom de dood van Juliette Bouhof staat in het nieuwsdossier omroepbrabant.nl/juliettebouhof.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.