NAC-coach Hellemons stuurt Tighadouini van trainingsveld: 'Hij verstoorde het groepsproces'

6 november 2014 om 16:53
nl
NAC-coach Eric Hellemons heeft donderdagochtend Adnane Tighadouini van de training gestuurd. Volgens Hellemons verstoorde de aanvaller het groepsproces. "Het gaat om de club, het team en dan de speler. Adnane draaide die volgorde om", aldus Hellemons. Coach en speler hebben de onenigheid inmiddels uitgesproken en Tighadouini zal zaterdag gewoon spelen met NAC tegen AZ.
Geschreven door

Trainer Eric Hellemons wil niet al teveel woorden vuil maken aan het akkefietje dat hij donderdagochtend had met Adnane 'Adje' Tighadouini. "We hadden een meningsverschil", zo zegt de oefenmeester. "Waar het precies over ging, is niet relevant. Hij ging in ieder geval niet mee in het groepsproces en dat accepteer ik niet. Hij moet beseffen dat hij onderdeel van een team is."
'Hij snapt het wel'Hellemons en Tighadouini hebben de ruzie inmiddels uitgesproken. "Er is geen enkel probleem verder", zegt Hellemons. "Iedereen moet mee in het 'teamgebeuren'. Of je nu de beste speler bent of de nummer achttien. Maar Adje is een goede vent, hij snapt het wel. Hij moet mee in het proces en dat weet hij. Hij wil belangrijk zijn voor het team, dus dat is mooi."
Hellemons verbindt voor Adnane Tighadouini daarom geen consequenties aan het voorval.
Nieuw contract voor HellemonsEric Hellemons zal vrijdagmiddag een nieuw contract tekenen bij NAC tot medio 2016. In de functieomschrijving staat alleen dat hij trainer wordt. Hellemons is momenteel interim-hoofdcoach bij de Bredase club. NAC is op zoek naar een opvolger van de ontslagen Nebojsa Gudelj.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.