Georginio Wijnaldum na duel Panathinaikos: 'Sfeer mooi, maar we waren niet onder de indruk'

7 november 2014 om 01:49
nl
Vooraf werd al voorspeld dat het een heksenketel zou worden in Athene, en dat werd het ook. Maar PSV hield zich prima staande in het duel met Panathinaikos en won, ondanks dat het twee keer op achterstand kwam, met 3-2.
Geschreven door

Georginio Wijnaldum: "De sfeer in het stadion was heel mooi, maar we waren niet onder de indruk. We speelden bij vlagen heel aardig, alleen de manier waarop we hier goals weggeven, doet een beetje zeer."
Zoet zat niet goedPSV kwam in de eerste helft twee keer op achterstand en beide keren zag de laatste linie er niet goed uit. Keeper Jeroen Zoet: "Onnodig hoe we die goals tegen kregen. Bij de eerste zit ik na een voorzet mis en bij de tweede staat de restverdediging niet goed. Dat werd meteen afgestraft."
Maar PSV sloeg terug. Eerst door Memphis Depay in de eerste helft en na rust allereerst door Luuk de Jong, die de 2-2 scoorde. "Dat was een belangrijke goal, want als je hier achter staat, is het lastig om er weer overheen te komen. Dat ik scoorde was fijn, maar dat Gini ook nog 3-2 maakte, was helemaal geweldig.
Europees overwinterenWant door die goal is PSV vrijwel zeker van Europees overwinteren. Jeroen Zoet: "We hebben een grote stap gezet. Mooi dat we dat gedaan hebben door in een lastige uitwedstrijd drie punten te pakken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.