Gewapende overval op Spar in Dongen in Opsporing Verzocht

7 november 2014 om 14:43
nl
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag uitgebreid aandacht aan de gewapende overval op de Spar supermarkt aan het Europaplein in Dongen op vrijdag 5 september. De eigenaar raakte daarbij gewond.
Geschreven door

De eigenaar van de supermarkt ging die bewuste vrijdag zoals altijd rond zes uur 's ochtends aan het werk. Hij kwam aan bij de achteringang van de supermarkt en parkeerde zijn auto. Vervolgens liep hij naar de achterdeur. Plotseling stond er een man met een bivakmuts achter hem. Hij sloeg de eigenaar hard op zijn achterhoofd waardoor hij op de grond viel.
Flinke hoofdwondDe overvaller sleurde het slachtoffer omhoog en dwong hem onder bedreiging van een pistool de kluis open te maken. Hierna kreeg de eigenaar nog een klap tegen het hoofd. Nadat de overvaller zijn tas had gevuld, ging hij ervandoor.
Het slachtoffer liep een flinke hoofdwond op die in het ziekenhuis gehecht moest worden.
BewakingsbeeldenOp bewakingsbeelden die Opsporing Verzocht zal laten zien, is te zien hoe de dader aan komt lopen, hoe hij de man van achteren aanvalt en hoe hij na de overval weer wegrent, vermoedelijk in de richting van de Amstelstraat. De beelden zijn al eens door Bureau Brabant uitgezonden.
Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond om halfnegen uitgezonden op NPO 1.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.