Stormloop op signeersessie Frans Bauer in cd-winkel Breda: ‘In tijden niet meer meegemaakt’

8 november 2014 om 18:59 • Aangepast 21 november 2020 om 21:42
nl
Een gekkenhuis, dat was het zaterdagmiddag bij de Special CD-Shop aan de Teteringsedijk in Breda. Niemand minder dan Frans Bauer uit Fijnaart gaf een exclusieve signeersessie met bijbehorend optreden in het kader van zijn nieuwe album 'Lieve Schat'.
Profielfoto van
Geschreven door

Honderden doorgewinterde liefhebbers van binnen en buiten Breda kwamen naar de winkel om die felbegeerde handtekening te scoren. De goedlachse zanger wist niet wat hij meemaakte: "Ik heb dit in tijden niet meer meegemaakt", vertelde hij tegen Omroep Brabant.

Wachten op privacy instellingen...

Groot feestNadat Frans alle exemplaren van Lieve Schat had ondertekend, was het tijd voor feest. Polonaiseklassieker 'Ratatadadada' zorgde er zoals verwacht voor dat tientallen handen de lucht in gingen.
Voor wie niet naar de signeersessie kon komen, legde Frans een pleister op de wonde. Het optreden in de winkel werd door de volkszanger zelf op camera vastgelegd.
Concert in HaarlemDe Nachtcommissaris van de Koning kon helaas niet al te lang blijven, want in Haarlem stond zaterdagavond een concert op het programma.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.