Video

Sportevenement De Karavaan in Den Bosch gestart: Brabantse topsporters zamelen geld in

9 november 2014 om 12:53
nl
Het veelbelovende, nieuwe sportevenement ‘De Karavaan’ is zondagochtend officieel afgetrapt bij het provinciehuis in Den Bosch. Ruim 250 vertegenwoordigers van diverse Brabantse sportclubs waren aanwezig bij deze officiële start.
Geschreven door

Doel van het evenement is om amateurverenigingen te ondersteunen en te verbeteren. Een initiatief dat uit de koker komt van de provincie Brabant en Team Brabant Sport. Jong talent en bekende topsporters zamelen zoveel mogelijk geld in voor sportverenigingen in heel Brabant. [YouTube:body:http://youtu.be/Ru6WSXRNEeU]Eén van de aanwezigen was Marianne Vos, het ‘wielerwonder uit Meeuwen’. Zij is de captain van Team Brabant Sport. "Met De Karavaan kunnen wij als topsporters iets terugdoen voor de clubs die van ons kampioenen hebben gemaakt."[Tweet:body:https://twitter.com/KeesAkerboom/status/528191245920006144]
Grote finale in voorjaarOnder het motto ‘Heel Brabant Sport’ nodigde zij eerder al andere topsporters uit onze provincie, clubs en verenigingen uit om met De Karavaan mee te doen.
De Karavaan koppelt jong talent aan een topsporter. De topper bepaalt de uitdaging die ze samen aangaan en alle amateursporters, jong en oud, mogen hierbij aansluiten tijdens l’Arrivée (de grote finale in het voorjaar). Hier laten zij zich voor sponsoren.  
Rol De KaravaanGedeputeerde Brigite van Haaften (Cultuur en Samenleving) wil sport in Brabant naar een hoger niveau tillen. Daar is ze al vier jaar actief mee bezig. Ze is ervan overtuigd dat De Karavaan hier een steentje aan gaat bijdragen.[Tweet:body:https://twitter.com/OUWEWS/status/530376260254711808]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.