Hockeydames Den Bosch veel te sterk voor Oranje Zwart, MOP onderuit tegen Laren

9 november 2014 om 16:22 • Aangepast 24 april 2020 om 19:38
Oranje Zwart heeft zondagmiddag een pijnlijke nederlaag geleden tegen Den Bosch. Thuis waren de Eindhovense dames niet opgewassen tegen de Bossche koploper. MOP ging onderuit tegen de nummer twee Laren met 1-2. Tot een kwartier voor tijd ging het gelijk op in Vught.

Door de winst blijft Den Bosch aan kop in de hoofdklasse dames. Oranje Zwart staat op plek zes. MOP is terug te vinden op plaats negen.
Oranje Zwart - Den Bosch: 0-4Het Eindhovense Oranje Zwart kwam zondag duidelijk te kort tegen Den Bosch. Na zeven minuten wist Vera Vorstenbosch al een strafcorner te benutten. Tot de rust bleef het vervolgens 0-1.
In de tweede helft wist Den Bosch haar voorsprong snel te vergroten door doelpunten van Maartje Paumen uit een strafcorner en Lieke Hulsen. Vlak voor tijd deelde Sian Keil de genadeklap uit door er 0-4 van te maken.
MOP - Laren: 2-1De wedstrijd tussen MOP en Laren, dat nog ongeslagen is deze competitie, ging lange tijd gelijk op. Toch waren het de bezoekers die op voorsprong kwamen door Fabienne Roosen. Snel daarna wist Donja Zwinkels MOP weer op gelijke hoogte te brengen.
Tot de 54e minuut wist de thuisploeg Laren af te weren. Toen Kim Lammers de 1-2 scoorde, kwam MOP er niet meer aan te pas.