Michael van Gerwen wint ook tweede wedstrijd Grand Slam of Darts

9 november 2014 om 19:44
nl
Michael van Gerwen uit Gemonde heeft zondag zijn tweede wedstrijd in het Grand Slam of Darts gewonnen. 'Mighty Mike' versloeg de Belg Kim Huybrechts gemakkelijk met 5-2.
Geschreven door

Een dag eerder wist Van Gerwen met moeite te winnen van Darren Webster. Tegen de Engelsman werd het 5-4.
Maandag neemt Michael van Gerwen het op tegen de Nederlander Jan Dekker. Jan Dekker, door de profbond PDC uitgenodigd als een van de BDO-vertegenwoordigers, verdedigde zondag zijn kansen in poule A met een zege op Darren Webster: 5-2.  Door zijn twee overwinningen Van Gerwen nagenoeg zeker te zijn van een plek bij de laatste zestien.  
'Barney' zeker van laatste zestienVan Barneveld was tegen landgenoot Vincent van der Voort dicht bij een nederlaag. De Noord-Hollander mocht op 4-4 zelf beginnen aan de negende leg. Door zeven pijlen te missen op een dubbel gaf hij de Haagse routinier de kans te ontsnappen. 'Barney' greep die mogelijkheid en is nu al zeker van een plek in de knock-outfase.
Wesley Harms, ook een BDO'er, behield zijn kans op een lucratief vervolg in Wolverhampton door Dean Winstanley te bedwingen met 5-3, door onder meer een finish van 156.
Taylor te sterk voor KistVoormalige Lakeside-winnaar Christian Kist, die kon terugzien op een goed debuut ten koste van Andy Hamilton, slaagde er niet in zijn tweede overwinning te boeken. Dat was tegen Phil Taylor geen verrassing. De Engelse favoriet won met 5-1.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.