Achilles'29 haalt coach JVC Cuijk Erik Meijers terug als trainer: 'Ik wil zo hoog mogelijk trainen'

9 november 2014 om 19:57
nl
Eric Meijers keert na dit seizoen terug als trainer van Achilles'29. De ploeg uit de Jupiler League en de coach zijn een contract voor drie jaar overeengekomen. Dat heeft Achilles'29 bekendgemaakt.
Geschreven door

De 51-jarige trainer wordt in Groesbeek de opvolger van François Gesthuizen, wiens contract niet wordt verlengd.
Eerder coach van AchillesMeijers was eerder al tien jaar hoofdtrainer van de amateurclub, die nu voor het tweede jaar op rij meespeelt bij de profs. Hij verliet Achilles in 2012 om bij Helmond Sport aan de slag te gaan, maar daar werd hij in zijn tweede seizoen ontslagen. Meijers is nu nog coach van JVC Cuijk.
Zondag kwam het nieuws naar buiten, maar afgelopen donderdag kwam Meijers al rond met Achilles. "Daar heb ik wel even goed over na moeten denken. Ik heb er al tien jaar gewerkt. Ze spelen nu in de Jupiler League en daar blijven ze nog zeker twee jaar. Graag wil ik ze hoog mogelijk trainen en Achilles biedt mij die kans."
Nieuwe coach JVC Cuijk?Het is nog niet bekend wie de nieuwe coach wordt van JVC Cuijk. Meijers gaat daar niets over zeggen. "JVC Cuijk heeft een geweldige selectie, die blijft ook in de top spelen als ik weg ben. Ik ga geen advies geven over mijn opvolger, dat is ook niet goed. Je moet nooit over je graf heen regeren. De club heeft genoeg capabele mensen om een nieuwe trainer te vinden.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.