JVC Cuijk speelt verrassend gelijk in derby tegen OJC Rosmalen, UNA onderuit tegen VVSB

9 november 2014 om 18:00
Na zes overwinningen op rij heeft JVC Cuijk zondagmiddag weer eens punten laten liggen. In de uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen werd het 2-2. UNA uit Veldhoven verloor, na vijf overwinningen op rij, de uitwedstrijd tegen VVSB uit Noorderwijkerhout met 5-1.

Trainer Erik Meijers van JVC Cuijk was na de wedstrijd toch te spreken over vertoonde spel. Meijers maakte bekend dat hij na dit seizoen bij Achilles'29 aan de slag gaat.
OJC Rosmalen - JVC Cuijk: 2-2JVC kwam op voorsprong door een doelpunt van Frenk Schaap (18'). Vier minuten later was het Randy van Heijnsbergen die er 1-1 van wist te maken. Met een gelukje kwam OJC op voorsprong door een doelpunt van Thijs van der Velden. Verdediger Erik van Loon ging hierbij in de fout.
In de tweede helft was JVC Cuijk duidelijk de betere partij. Öktay Öztürk wist een vrije trap te benutten in de 64e minuut, maar daarna kwam JVC Cuijk niet meer tot scoren. JVC Cuijk gaat ondanks het puntenverlies aan kop in de topklasse zondag. OJC Rosmalen staat op de zevende plek.
VVSB - UNA: 5-1UNA ging zondagmiddag met 5-1 onderuit tegen VVSB. De ploeg uit Veldhoven wist haar laatste vijf wedstrijden te winnen, maar ging in Noorderwijkerhout kansloos ten onder. Giovially Serbony (28') en Bas Ruigrok (32', penalty) zorgden voor de 2-0 ruststand.
Na rust wist Jeroen Stottelaar (61') wat terug te doen voor UNA door een penalty te verzilveren. In de slotfase wist VVSB haar voorsprong snel uit te breiden. Frans van Niel scoorde in de zeventigste minuut de 3-1 en schoot kort daarna ook de 4-1 binnen. Serbony zette de 5-1 eindstand op het scorebord. Door het verlies staat UNA nu op de derde plek, VVSB staat zesde.