Politie zoekt voorbijgangers die misschien meer weten over dood Juliette Bouhof (17)

10 november 2014 om 19:36
nl
De politie is op zoek naar voorbijgangers die hopelijk meer kunnen vertellen over de gewelddadige dood van Juliette Bouhof. Het 17-jarige meisje uit Geldrop werd op zondag 26 oktober dood gevonden op de Vestdijk in Eindhoven. De politie zoekt specifiek vier mensen die rond tien over drie 's nachts langs het gebouw van De Lage Landen aan de Vestdijk liepen.
Geschreven door

Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedde maandag aandacht aan de zaak.
Twee duo's lopen langsRond tien over drie (wintertijd) liepen twee mensen vanuit de Ten Hagestraat over het plein bij het gebouw van De Lage Landen, parallel aan de Vestdijk. Ze staan een paar seconden stil, zo is te zien aan hun schaduw op bewakingsbeelden. De politie denkt dat zij wellicht iets gehoord of gezien hebben dat te maken heeft met de dood van Juliette Bouhof.
Even later lopen er weer twee mensen langs. Die staan niet stil, maar liepen zo kort achter de eerste mensen dat ze elkaar wellicht gezien of gesproken hebben.
Vestdijk en StratumseindDe politie wil graag met beide duo's spreken. Verder is de politie op zoek naar andere mensen die in de nacht van 25 op 26 oktober tussen kwart voor drie zomertijd en vijf uur wintertijd in de buurt van de Vestdijk zijn geweest. Juliette is die nacht ook op Stratumseind geweest, wellicht heeft ook iemand haar daar gezien.
Twee weken na de dood van het 17-jarige meisje heeft de politie nog steeds veel vragen. "Ook voor de familie van Juliette is het enorm belangrijk om te weten wat er die avond is gebeurd", zegt Peter Boots van Bureau Brabant.
Ex-vriend vast voor moordHaar ex-vriend Koen B. zit vast voor de dood van Juliette. Hij wordt verdacht van moord. Zijn hechtenis werd vorige week met drie maanden verlengd.
Meer informatie over de zaak rondom de dood van Juliette Bouhof staat in het nieuwsdossier omroepbrabant.nl/juliettebouhof.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.