NAC-supporters zijn boos: fansite B-side Rats op zwart

10 november 2014 om 22:21 • Aangepast 21 november 2020 om 21:40
nl
Een deel van de NAC-fans heeft het gehad met de clubleiding. Supporterswebsite B-Side Rats is maandag zelfs op zwart gegaan. 'We zijn het zat', is te lezen in een verklaring op de site.
Profielfoto van
Geschreven door

'Na de ronduit waardeloze wedstrijd tegen AZ Alkmaar en het nieuws dat NAC er plotseling toch voor kiest het seizoen af te maken met Eric Hellemons, is voor ons de maat vol', schrijven de supporters op bsiderats.nl.
'Rutjes heeft geen idee waar hij mee bezig is'Vooral technisch directeur Graeme Rutjes moet het ontgelden. Onder meer Robert Maaskant was dit weekend ook al kritisch over Rutjes. 'Die verhalen sterken het beeld van een technisch directeur, die geen flauw idee heeft waar hij mee bezig is', staat in het statement.
De fans laten weten wel vol achter de nieuwe trainer Eric Hellemons te staan, ondanks dat ze veel liever een ervaren trainer voor de groep hadden gezien.
Gesprek met clubleidingDe supporters willen dat de clubleiding haar fouten erkent en 'dat er publieke verantwoordelijkheid genomen wordt'. 'Daarnaast willen wij als supporters serieus genomen worden. Een van de manieren zou wat ons betreft zijn, dat NAC én de drie grootste aandeelhouders met de supporters in gesprek gaan.'

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.