'Of ik gek ben': Frank Lammers zoekt 150.000 euro via crowdfunding voor Brabants regiedebuut

11 november 2014 om 11:24
nl
Voor zijn regiedebuut 'Of ik gek ben' zoekt acteur Frank Lammers uit Mierlo nog 150.000 euro. Hij hoopt dit bedrag via crowdfunding bij elkaar te sprokkelen. Of zoals de makers het zeggen, 'Omdat Brabanders elkaar helpen, zoals het hoort'.
Geschreven door

Lammers krijgt hulp van producent en acteur Mike Weerts uit Overloon. Weerts is naast producent acteur in de film en speelt de hoofdrol. Lammers nam ook het script voor zijn rekening. Ze roepen nu hulp in van het publiek voor de benodigde 150.000 euro.
Om de Brabantse film te promotenMaar goed, het geld. De twee Brabanders trekken samen op met het brabants kenniscentrum kunst en cultuur (bkkc). Slim, want het bkkc heeft sinds 2011 al meer dan zeventig succesvolle Brabantse crowdfundingprojecten begeleid.
Voor de Brabantse filmliefhebber is er de mogelijkheid geld te storten op de crowdfundingsite voordekunst.nl. Lammers en Weerts willen de Brabantse film promoten en nemen het cinematografische hoogtepuntje dan ook voor het grootste deel in onze provincie op.
Het verhaalDe film 'Of ik gek ben' is gebaseerd op de gelijknamige debuutroman van Michiel Stroink. Hoofdpersonage Benjamin belandt na te veel drank en drugs in een tbs-kliniek voor een vergrijp waarvan hij zich niets meer kan herinneren.
Langzaam maar zeker vindt de jonge kunstenaar zich terug en begint hij in te zien wat voor asociale narcist hij was. Als hij de tbs-kliniek mag verlaten, komt hij oog in oog met zijn vrienden en zijn oude leven.
Dus wie wat centjes over heeft voor dit intrigerende verhaal kan wat storten in de digitale pet waarmee Lammers en Weerts rondgaan in Brabant. Dank je wel alvast, ook namens Frank en Mike.
[YouTube:body:http://youtu.be/a5x8x9eVmx4]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.