Stunt: Jumbo kondigt op bekende plekken grootste supermarkten van Nederland aan

11 november 2014 om 11:59 • Aangepast 21 november 2020 om 21:39
nl
In Eindhoven, Den Bosch en Tilburg zijn dinsdag op bekende plekken borden geplaatst waarop staat vermeld dat hier de grootste vestigingen komen van de supermarktketen Jumbo. De borden staan bij de Sint Jan in Den Bosch, op het Pieter Vreedeplein in de binnenstad vanTilburg en bij het Philipsstadion in Eindhoven.
Profielfoto van
Geschreven door

Het gaat overduidelijk om een reclamestunt en Jumbo geeft in een reactie toe eigenaar van de borden te zijn, maar wil er verder weinig over kwijt.
Binnenkort meer info'Jumbo Supermarkten opent binnenkort de deuren van de grootste Jumbo winkel van Nederland en zegt dan Hallo Den Bosch!' Dat schrijft Jumbo in een verklaring. Daarbij belooft Jumbo dat er binnenkort meer informatie komt.

Wachten op privacy instellingen...

Ook in HaarlemIn Haarlem is een soortgelijk bord opgedoken. Het lijkt hoogst onwaarschijnlijk dat er naast de Sint Jan en in het PSV-stadion Jumbo supermarkten komen. Volgens het Brabants Dagblad lijken de geruchten dat de borden zijn neergezet om de internetwinkel onder de aandacht te brengen waar.
Volgens het BD waren de ondernemers op het Pieter Vreedeplein in Tilburg niet blij met het bord en daarom is het ding om tien uur afgebroken.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.