Sport dinsdag: Anderson en Fortes trainen weer mee bij RKC Waalwijk - Omroep Brabant

Sport dinsdag: Anderson en Fortes trainen weer mee bij RKC Waalwijk

11 november 2014 om 11:43
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor RKC-spelers Kenny Anderson en Alvin Fortes die weer gewoon meetrainen, zwemster Maud van der Meer die toch naar het WK gaat, ondanks dat ze niet voldeed aan de limiet en tennisster Indy de Vroome die een wedstrijd wint.
Geschreven door

Anderson en Fortes weer bij selectie RKC WaalwijkKenny Anderson en Alvin Fortes zijn weer in genade aangenomen bij RKC Waalwijk. Het duo deed dinsdagochtend gewoon mee aan de training van de eerstedivisionist. Fortes en Anderson werden vorige week door coach Martin Koopman uit de selectie gezet vanwege hun ongeïnteresseerde gedrag. Nu zijn ze dus weer van de partij.
Van der Meer toch naar WK zwemmenZwemster Maud van der Meer uit Uden is toegevoegd aan de Nederlandse ploeg die in december meedoet aan het WK kortebaan zwemmen in Doha. Van der Meer had niet voldaan aan de limiet maar gaat toch naar Doha voor de estafettes. Inge Dekker, Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo en Sharon van Rouwendaal hadden zich wel op eigen kracht gekwalificeerd voor het titeltoernooi in het 25 meterbad.
Drie Brabanders in Oranje onder 18Bondscoach Maarten Stekelenburg heeft drie Brabanders opgenomen in zijn selectie voor een vierlandentoernooi in Turkije. Het zijn Martijn Berden en Kenneth Paal van PSXV en Frenkie de Jong van Willem II. Oranje onder 18 speelt in het Turkse Antalya drie wedstrijden. Op 13 november tegen Duitsland, op 15 november tegen Turkije en op 17 november is Tsjechië de tegenstander.
Twee PSV'ers in Oranje onder 19Oranje onder 19 speelt komende week twee vriendschappelijke wedstrijden. Alberto Suently en Yanick van Osch van PSV zijn voor deze twee duels uitgenodigd door bondscoach Aron Winter. Op 14 november speelt Oranje onder 19 een uitwedstrijd tegen Schotland en op dinsdag 18 november speelt Oranje onder 19 jaar in Uden tegen de leeftijdsgenoten uit België. De wedstrijd begint om 19.00 uur en wordt gespeeld in Sportpark Parkzicht in Uden.  
De Vroome ronde verder ondanks 18 dubbele fouten Indy de Vroome heeft zich naar de tweede ronde van het ITF-toernooi van Minsk geslagen. De Cromvoirtse tennisster versloeg Anastasia Rudakova in drie sets: 5-7. 6-0, 6-1. In de eerste set sloeg De Vroome 18 dubbele fouten. In de volgende ronde is Elizaveta Lanchuk de tegenstander.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.