Bewoners Veldhovense flat slapen na brand onrustig en willen maatregelen

11 november 2014 om 12:15
nl
De bewoners van het appartementencomplex aan het Hagerpad in Veldhoven zijn er niet gerust op. Na de brand van maandag willen ze extra maatregelen. De bewonerscommissie gaat bij de verhuurder aandringen op bewaking met camera's. Het is niet de eerste keer dat het complex werd getroffen door brand.
Geschreven door

Een paar jaar geleden was er brand in de parkeergarage onder het complex. De schade was toen groot. Bij die brand ging een aantal auto's verloren. Toen hield de politie rekening met brandstichting.
Angst en bezorgdheid nemen toeDe bewoners zijn er intussen niet gerust op. De brand van maandag zorgde voor paniek. Vooral omdat de bewoners tijdelijk hun appartement moesten verlaten. Uiteindelijk ging het om een brand in een papierbak. De politie heeft de zaak in onderzoek. Volgens de bewonerscommissie willen de bewoners snel maatregelen.
Niet meer slapenDe angst neemt duidelijk toe zeggen de bewoners. "Ik slaap niet meer omdat ik ongerust ben", zegt een bewoonster. "Hopelijk kan de bewonerscommissie snel iets regelen met de verhuurder." Dinsdag hebben de leden van de bewonerscommissie een overleg met de verhuurder van het complex.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.