Gemeentesecretaris Werkendam, die vertrok na relatie met burgemeester, opgevolgd door GGD-directeur

11 november 2014 om 15:32 • Aangepast 24 april 2020 om 19:44
nl
Oud-gemeentesecretaris Erwin Koenen van Werkendam wordt per 1 januari opgevolgd door directeur Ad van Oudheusden van de GGD Hart voor Brabant. Koenen moest in juli zijn functie neerleggen, omdat hij een relatie had met de toen vertrekkende burgemeester Carla Breuer.
Geschreven door

De gemeente laat weten dat er met de ex-gemeentesecretaris een regeling is getroffen. Koenen is sinds begin november gedetacheerd bij een andere organisatie in West-Brabant. Zodra hij een vaste baan heeft gevonden, treedt hij uit dienst bij de gemeente.  
Oudheusden al secretaris in GeertruidenbergZijn opvolger, Ad van Oudheusden, is geen onbekende met het werk bij de gemeente . Eerder was hij al gemeentesecretaris bij de gemeente Geertuidenberg. De afgelopen jaren werkte hij als regiodirecteur Brabant Noord-Oost en programmadirecteur veiligheid bij GGD Hart van Brabant.
Burgemeester Breuer vertrok deze zomer naar de Zuid-Hollandse gemeente Teylingen. Ze heeft altijd ontkend dat haar sollicitatie iets met de 'prille' relatie met Koenen te maken had.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.