Beveiliger in appartementencomplex aan het Hagerpad in Veldhoven moet angst na brand wegnemen

11 november 2014 om 17:49
nl
De Eindhovense Woonstichting 'thuis heeft een beveiligingsbedrijf ingeschakeld om het appartementencomplex aan het Hagerpad in Veldhoven te bewaken. In een berging in de parkeergarage van het complex brak maandagavond brand uit waarna 25 bewoners werden geëvacueerd.
Geschreven door

De bewoners zijn er niet gerust op. Ze willen extra maatregelen. Zeker ook omdat het niet de eerste keer is dat het complex werd getroffen door brand. In het complex is nu volgens eigenaar Woonstichting 'thuis vanaf vier uur 's middags tot acht uur 's ochtends een beveiliger aanwezig. Een maatregel die volgens de woonstichting van kracht blijft zolang dit nodig is.
Het bestuur van de Vereniging van Eigenaren en de woonstichting gaan ook bekijken wat er nog meer nodig is om de veiligheid in en rond het gebouw te verbeteren. Hierbij worden ook de bewonerscommissie en de bewoners, zowel kopers als huurders, betrokken.
Woensdag informatiebijeenkomstWoensdag organiseert 'thuis ook een inloopavond waar alle bewoners terechtkunnen met vragen die ze nu hebben. Dinsdag hebben de leden van de bewonerscommissie al een overleg met de woonstichting en de Vereniging van Eigenaren.
De oorzaak van de brand is volgens de woonstichting nog niet bekend. De technische recherche doet onderzoek. Het appartementencomplex aan het Hagerpad in Veldhoven is van woonstichting 'thuis met zowel koop- als huurappartementen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.