Politie weet nog steeds niet wie zwaargewonde man in struiken Geldrop is, mogelijk misdrijf

12 november 2014 om 20:45
nl
De politie weet nog steeds niet wie de zwaargewonde man is die woensdagmorgen in de bosjes aan de Goorstraat in Geldrop werd gevonden. Ze gaat ervan uit dat hij het slachtoffer is van een misdrijf.
Geschreven door

De man is in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd.
Een voorbijganger ontdekte het slachtoffer, die niet aanspreekbaar was, in de bosjes bij het riviertje De Dommel en meldde dat bij de politie. Dat gebeurde even na zeven uur op de hoek van de Goorstraat en de Johan Peijnenburgweg.
GereanimeerdAmbulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse gereanimeerd. De man is vervolgens met de opgeroepen traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is. Er is wel een signalement vrijgegeven van het slachtoffer. Het is een gespierde man van ongeveer 1,75 meter. Hij is kalend en heeft zijn haar gemillimeterd. Mensen die het slachtoffer denken te kennen, kunnen bellen naar 0900-8844.
BuurtonderzoekDe politie doet uitgebreid buurtonderzoek. Dat strekt zich uit tot de vele flats die uitkijken over de vindplaats. Mogelijk wordt later een politiehond ingezet. Het gebied rond de vindplaats in de wijk Coevering in Geldrop is afgezet. Woensdag aan het einde van de middag is het voor de politie nog onduidelijk wie de man is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.