Supermarkt Jumbo heeft opstartproblemen met nieuwe website: ‘Sorry geen winkel gevonden’

12 november 2014 om 12:45
nl
De dinsdag met een grote reclamestunt aangekondigde nieuwe website van supermarktketen Jumbo heeft opstartproblemen. Sinds woensdag zou het via www.Jumbo.com mogelijk zijn om online boodschappen te doen. Maar wie dat wil, merkt dat het niet werkt.
Geschreven door

Als je online boodschappen wil bestellen, moet je eerst op de website een winkel zoeken, met de winkelvinder. Dat werkt nog niet. Wie bijvoorbeeld in de zoekfunctie Eindhoven intikt, krijgt de mededeling dat er in Eindhoven geen Jumbo supermarkten zijn gevonden.
'We zitten er echt'In een reactie zegt Jumbo: “We zitten er toch echt, maar ondervinden problemen met de winkelvinder. Excuses voor het ongemak”. De supermarktketen werkt aan een oplossing. Tot die tijd is het onmogelijk om online boodschappen te bestellen.
StuntDinsdag zorgde Jumbo voor een stunt, door onder meer bij de Parade in Den Bosch en bij het PSV-stadion in Eindhoven grote reclameborden te plaatsen. Daarop stond te lezen: 'Hier komt de grootste Jumbo supermarkt van Nederland'. Die tekst was een verwijzing naar de nieuwe online winkel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.