Video

Spoedeisende hulp en andere afdelingen Lievensberg Ziekenhuis Bergen op Zoom tot maandag dicht

12 november 2014 om 15:29
nl
De spoedeisende hulp van het Lievensberg Ziekenhuis in Bergen op Zoom zal in elk geval tot maandagmorgen dicht blijven. De schade door de brand is aanzienlijk.
Geschreven door

Spoedpatiënten zullen worden opgevangen op de Eerste Hulp in het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal en mogelijk in andere omliggende ziekenhuizen.
Operaties afgezegdOp de afdeling van de spoedeisende hulp is ook de Huisartsenpost van Bergen op Zoom gevestigd. Ook deze is tot maandagochtend acht uur gesloten. Patiënten uit de regio kunnen hiervoor terecht in Roosendaal. Het telefoonnummer voor de huisartsenpost blijft hetzelfde.
Ook de functieafdeling, de polikliniek neurologie, de pijnpolikliniek en de medische psychologie, een gedeelte van de revalidatieafdeling en de ziekenhuisapotheek blijven tot maandag dicht. Zij hebben roetschade opgelopen.
SchoonmaakSinds drie uur zijn enkele ziekenhuisafdelingen weer in gebruik genomen. Anderen worden schoongemaakt. Daarna kan ook daar weer gewerkt worden. De operatieafdeling is opgestart en zal donderdag volgens schema draaien.
De kinderpolikliniek, de polikliniek, gynaecologie, het klinisch medisch laboratorium, medische microbiologie en het pathologisch cytologisch laboratorium worden woensdagavond schoongemaakt. Vanaf donderdag kan er weer gewerkt worden.
Andere locatieHet ziekenhuis bekijkt of de patiënten die op die afdelingen zijn ingepland voor donderdag en vrijdag op een andere locatie terecht kunnen. Anders worden ze afgebeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.