Belangrijke getuige zware mishandeling Bergen op Zoom meldt zich na uitzending Bureau Brabant - Omroep Brabant

Belangrijke getuige zware mishandeling Bergen op Zoom meldt zich na uitzending Bureau Brabant

12 november 2014 om 15:41
nl
Een belangrijke getuige van de zware mishandeling van de 69-jarige Johan Koolen op 2 oktober in Bergen op Zoom heeft zich gemeld bij de politie. Dit gebeurde na de uitzending van Bureau Brabant eerder deze week. Volgens een woordvoerster heeft de politie in totaal zes tips binnengekregen. Die worden onderzocht.
Geschreven door

De getuige die zich heeft gemeld, is een vrouw. In het opsporingsprogramma was zij een van de specifieke getuigen die werd gezocht. Zij zag volgens de politie dat de dader uit de voetgangerstunnel, waar Koolen werd mishandeld, kwam gereden.
Het slachtoffer liep op 2 oktober met zijn vrouw door het tunneltje bij het station toen een scooter van achteren naderde. Hij reed hard. Koolen zei er iets van, aangezien je in een voetgangerstunnel niet met een scooter mag rijden.
Met vuist in gezichtDat was tegen het zere been van de scooterrijder. De man stapte af en sloeg meerdere keren met zijn vuist in het gezicht. Koolen viel op de grond, maar dat was geen reden voor de dader om te stoppen. Hij bleef inslaan op de Bergenaar. Iemand greep op dat moment in en probeerde de dader van Koolen weg te trekken. Het slachtoffer stond ondertussen op, maar kreeg direct weer klappen, waardoor hij opnieuw op de grond viel. De dader bleef schoppen. Daarna stapte hij op zijn scooter en reed hij weg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.