Vrouw gevonden in vrachtwagen bij verkeerscontrole Den Bosch - Omroep Brabant

Vrouw gevonden in vrachtwagen bij verkeerscontrole Den Bosch

12 november 2014 om 19:03
nl
Bij een grote verkeerscontrole in Den Bosch is woensdag voor meer dan 46.000 euro aan openstaande belastingschuld geïnd. Ook werd er een buitenlandse vrouw in een vrachtwagen gevonden die geen legitimatie bij zich had.
Geschreven door

Aan de A2 en de N279 werden kentekens gecontroleerd. Auto's met kentekens die bij de politie bekend waren, moesten naar een controleplaats bij bedrijvenpark De Brand.
Vrouw in vrachtwagenIn totaal hadden 374 mensen te hard gereden. Op de A2 reed iemand 163 kilometer per uur, terwijl je daar maar honderd kilometer per uur mag rijden. Die automobilist moest zijn rijbewijs inleveren.
In een van de vrachtwagens die werd gecontroleerd, werd een buitenlandse vrouw gevonden die geen legitimatiebewijs bij zich had. Zij moest met de vreemdelingenpolitie mee.
Duizenden euro's schuldTijdens de controle werden dertien auto's in beslag genomen vanwege schulden die nog betaald moesten worden.
De verkeerscontrole was een samenwerking tussen de politie, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), de RDW, de Belastingdienst en de Douane. De controle duurde van acht uur 's ochtends tot halfdrie 's middags.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.