PSV'er Andres Guardado verslaat met Mexico Oranje met 3-2

12 november 2014 om 23:25
nl
Andres Guardado was woensdagavond de enige PSV'er die met een goed gevoel van het veld van de ArenA stapte. Hij won met Mexico met 3-2 van het Nederlands elftal.
Geschreven door

Memphis Depay en Jetro Willems begonnen in de basis bij Oranje. Al na acht minuten keken ze tegen een 1-0 achterstand aan. Willems kon Vela niet stoppen en die schoot knap binnen.
Sneijder maakt gelijkPas na rust deed Nederland wat terug. Sneijder schoot de 1-1 binnen. Maar vlak nadat Depay was gewisseld voor Quincy Promes scoorde weer Vela 2-1. Hernandez maakte even later zelfs 3-1.
Georginio Wijnaldum was vlak voor die treffer ingevallen. Daley Blind bracht de stand nog naar 3-2, maar daar bleef het bij.
Jetro Willems: 'Letland is het belangrijkste' Jetro Willems vond de nederlaag onnodig en onverdiend. "We hebben genoeg kansen gehad om te winnen. Maar we moeten nu niet te veel terugkijken."
"De komende wedstrijd tegen Letland is het belangrijkste. Of ik Guus Hiddink overtuigd heb dat ik dan weer in de basis sta? Dat zullen we afwachten."
'Hiddink nog steeds strijdvaardig'De positie van bondscoach Guus Hiddink is door weer een nederlaag verder onder druk gestaan. Maar Ibrahim Afellay blijft vierkant achter hem staan. Hij maakte Hiddink eerder mee bij PSV en ziet nog steeds een strijdvaardige trainer.
"Het is een fantastische trainer, die zijn sporen in binnen- en buitenland verdiend heeft. Je weet dat hij aangepakt wordt als de resultaten tegenallen. Laten we dus zorgen dat we van Letland winnen. Hoe, dat doet er niet toe."
Zondag speelt Nederland de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Ook weer in de ArenA.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.