Video

Huisartsenpost Lievensberg Ziekenhuis Bergen op Zoom tot 24 november dicht

13 november 2014 om 15:43
nl
Het gebouw van de Spoedeisende Hulp en de Huisartsenpost van het Lievensberg Ziekenhuis in Bergen op Zoom is zo zwaar getroffen door de brand van woensdag dat het zeker tot maandag 24 november onbruikbaar is.
Geschreven door

De huisartsenpost Bergen op Zoom blijft daarom voorlopig werken vanuit de huisartsenpost Roosendaal. De schade is vooral veroorzaakt door bluswater en roet.
Oude Spoedeisende Hulp openLievensberg ziekenhuis heropent maandag de oude Spoedeisende Hulp die in een ander deel van het gebouw zit. Deze ruimte kreeg enkele jaren geleden een andere bestemming. Op die afdeling kan vanaf maandag weer volledig gewerkt worden. Afspraken zijn tot dan afgezegd.
De brand heeft ook schade veroorzaakt aan het Moeder- en Kindcentrum dat in aanbouw is. Vermoedelijk gaat dit daardoor later open. Dat heeft Petra Verdult, secretaris van de Raad van Bestuur van het ziekenhuis, donderdag bekendgemaakt.
Brand ontstaan in trappenhuisDe brand is ontstaan in een trappenhuis in de nieuwbouw en heeft zich via een leidingenschacht verspreid.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.