Video

Koen B. bekent betrokkenheid bij dood Juliette Bouhof (17) uit Geldrop

13 november 2014 om 17:05
nl
De 22-jarige Koen B. uit Heeze heeft bekend direct betrokken te zijn bij de dood van zijn ex-vriendin Juliette Bouhof uit Geldrop. Dit heeft justitie in Den Bosch donderdag bekendgemaakt. De 17-jarige Juliette werd zondag 26 oktober dood gevonden aan de Vestdijk in Eindhoven. Diezelfde avond werd haar ex Koen B. aangehouden.
Geschreven door

Koen B. die wordt beschuldigd van moord dan wel doodslag op zijn ex-vriendin, meldde zich die avond zelf op het politiebureau. Dit nadat Juliette werd gevonden toen ze niet was thuisgekomen na een avondje stappen. Het meisje bleek door geweld om het leven te zijn gebracht.
Koen B. zat sinds eind oktober in beperking. Dit betekent dat de man nauwelijks of geen contact met de buitenwereld mocht hebben. Sinds donderdagmiddag zijn deze beperkingen volgens justitie niet meer van toepassing.
BewakingsbeeldenKoen B. en Juliette waren de nacht voordat het meisje werd gevonden nog te zien op bewakingscamera's van De Lage Landen. Op het terrein van dit bedrijf aan de Vestdijk werd zij gevonden.
De eerste openbare zitting in deze zaak staat gepland op 4 februari. Dit is een zogenoemde proformazitting, waarin het verdere behandeling van de zaak wordt besproken. Justitie wil donderdag verder niks zeggen over het onderzoek. Ook de advocaat van Koen B. wil donderdag niet ingaan op de zaak.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.